Πως να πετύχεις σαν νέος μάνατζερ; Τα 10 απαραίτητα tips!

Αγοράστε αυτό το ebook διαχείρισης για μόνο € 1

“10 TIPS TO SUCCEED AS A YOUNG MANAGER”

Υπόθεση: μόλις τελειώστε την σκληρή δουλειά χρόνων σε σπουδές και τώρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε. Θέλετε να βρείτε μια δουλειά που να σχετίζεται με τις σπουδες σας και τις θεωριτκες σας γνώσεις.

Επειδή έχετε την απαραίτητη μόρφωση μπορεί να σας αναθεθεί η θέση του αρχηγού ομάδας μίας μονάδας παραγωγής:

  • Όπου θα εργάζονται 30 άτομα και θα δίνουν αναφορά σε εσάς ως τον άμεσο αρχηγό της ομάδας.
  • Η εταιρία έχει σχέδια για να αυξήσουν τις εξαγωγές σε χώρες της Μέσης και Ανατολικής Ευρώπης.
  • Υπ’ ευθύνη σας θα είναι να διαχειρίζεστε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, μηχανήματα και άτομα και να αυξάνετε συνεχώς την παραγωγικότητα της ομάδας σας για να μπορούν να πραγματοποιούνται περισσοτερες εξαγωγές.

Εάν η εργασία σας είναι αποδοτική θα προαχθείτε σε μάνατζερ μετά από τρία χρόνια. Ο όρος αυτός θα συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο σας.

Με αυτές τις προοπτικές να σας περιμένουν φυσικά και θα θέλετε να κάνετε το καλύτερο δυντατον! Αλλά σαν νέος μάνατζερ, με λίγη έως καθόλου εμπειρία εργασίας νιώθετε διστακτικός. Δεν έχετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση με το ρόλο και τις αρμοδιότητες που έχει ένας αρχηγός ομάδας. Η σκέψη του τι θα συμβεί εάν δεν μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σας δημιουργούν άγχος.

Εάν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή στο τέλος δεν θα πάρετε την προαγωγή. Αυτό είναι ξεκάθαρο αλλα τι θα συμβεί με άλλα παράπλευρα προβλήματα απο αυτήν την περίοδο εργασίας για εσάς. Τι θα πεί ο κόσμος, πως θα το σχολιάσει; Θα μπορούσατε να συνεχίσετε να εργάζεστε εκεί ή θα θέλατε να κοιτάξετε να βρείτε αλλού εργασία;

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ Ή ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΟ
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ

Οι παραπάνω συνθήκες περιγράφουν μία συνηθισμένη κατάσταση, που έχουμε ακούσει, δει ή συνταντήσει πολλές φορές. Ίσως με μερικές διαφορετικές μεταβλητές αλλά η πραγματικότητα είναι πως ‘ένας πρωτάρης μάνατζερ’ θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημα μίας τέτοιας καρίερας.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο (PDF, English, 40 σελίδες) είναι γραμμένο με τις καλύτερες πρακτικές, πρακτικές που είναι βασισμένες σε θεωρίες και θεωρίες που έχουν μεταφραστεί και έχουν μετατραπεί σε πρακτικές. Θα σας καθοδηγήσει ανάμεσα στις διάφορες καταστάσεις που μπορείε να αντιμετωπίσετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Απλά διαλέξτε και χρησιμοποιείστε όποια σχετίζεται περισσότερο με τη δική σας περίπτωση.

Είστε σκεπτικοί; Τότε σας προκαλώ να ακολουθήσετε τα 10 αυτά tips για τις επόμενες 30 ημέρες και να δείτε τα αποτελέσματα μόνοι σας.

Απολαύστε την ανάγνωση κα σας ευχαριστώ για τον καφέ που με κεράσατε ;-))

Αγοράζοντας αυό το ηλεκτρονικό βιβλίο με μόνο 1 ευρώ, πληρωμή μέσω Paypal.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε αυτό το ebook.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας με την αγορά αυτό το ebook σας.